Att köpa nytt kök är inte helt enkelt. Bor du inom Stenungsundsområdet har du i alla fall möjligheten att "välja och vraka". Här finns många köksmärken representerade och säljarna står beredda att hjälpa Er att hitta just Ert drömkök.

KÖK STENUNGSUND

Om Ni skall investera i ett nytt kök eller nya köksinredningar och bor i Stenungsund får Ni den absolut bästa överblicken genom att gå in på Köksportalen.se, Sveriges ledande Kökssajt där Ni hittar i princip alla olika köksstilar såsom massiva träkök, lantkök, designade italienska trendkök, danska kök och lokala snickeriföretag som tillverkar skräddarsydda kök och mycket annat. De flesta av köksföretagen kan dessutom hjälpa Er med en helhetslösning och tar fram både köksblandare, bänkskivor och vitvaror.

KÖPA KÖK

Våga att vara lite på din vakt! Likaväl som kökssäljaren ställer frågor till Er om budget och annat inför Ert nya köksprojekt så skall du som köpare kunna ställa några frågor om företaget som du skall göra affärer med och kanske till och med förskottera en hel del pengar. Hur länge har köksbutiken funnits? Är man väl införstådd i hanteringen av rotavdrag?Hur mycket omsätter man? Vilken bolagsform? Fråga om kundreferenser och kanske också en bankreferens. Den senaste tiden har det skett en "överetablering" av Köksbutiker och det är ju helt logiskt att alla inte får sina verksamheter att gå i hop. Flera köksbutiker kommer att slås igen under 2007. Helt säkert kommer ett stort antal konsumenter att "hamna i klistret" när dessa butiker slår igen.

JAGA INTE BILLIGA KÖK

Vi lever i ett fritt land och var och en som har tänkt att investera i ett nytt kök får ju självklart köpa precis vad som faller honom eller henne in. Några saker som man kan tänka på är att i sitt nya kök kommer man att tillbringa väldigt mycket mera tid än i t.ex. sin nya bil som man gladeligen och utan att blinka betalar både 2 och 300 000 kronor för. Efter cirka 10 år är den dessutom näst intill värdelös. Ditt nya kök är i princip lika vackert och funktionellt som när det var nytt. Alltså, var inte "dumsnål" utan lägg hellre några tusenlappar extra på blandaren eller bänkskivan eller vad det nu månde vara. Du kommer inte att ångra dig.

 

 

 

Om man tycker att rött är en trevlig färg kan man ju göra slag i saken!

Köksinredningen ovan kommer från talienska Vismap och här har man, förutom en trevlig röd färg, även lagt ner mycket arbete på den rundadade designen.

En fräck och funktionell köksblandare ger ditt kök en extra liten piff i tillvaron!

Till ett fungerande och trivsamt kök hör vackra och funktionella möbler, högklassiga hushållsapparater samt fungerande tappställen med användarvänliga blandare. I dag väljs blandarna på samma grunder som de övriga möblerna i hemmet – enligt de egna intressena och så att du förstärker dina  värderingar.

Varför inte investera in en vedeldad köksspis?

Vedspisar är ekonomiska, säkra och eleganta. Mysfaktorn är enorm. Spisarna finns med bakugn och planslipad stålhäll. Standard med enklare handtag och utan vedvagns- och handduksstång.

Vill du veta hur vindarna blåser och samtidigt investera i helt unik konst?

Woodwinds

... är en serie av helt unika och exklusiva vindmätare där konst möter teknologi. Displayerna monteras på underbar drivved och displayen visar både vindriktning och vindhastighet och detta på ett sätt som är mycket avkoppande för dina ögon.

Gröna äpplen!

Att ha en skål med fräscha gröna äpplen på köksbordet sätter ytterligare lite stil på ditt kök.
 

 

Team92 © 2007 • Privacy Policy • Sitemap