KÖPA NY BÄNKSKIVA

Att det skall finnas så många olika typer av bänkskivor till kök, det hade vi ingen aning om. Vi hittade trendiga Köksbänkar i diverse olika material och färger. Skall det vara en röd bänkskiva i år? Kanske lite chili? Det kanske är läge att bestämma sej för vad i köket det är som skall styra vårt färg- och materialval. Nu förstår vi varför det finns internetsajter som bara handlar om Kök! Det är ju en hel vetenskap. Skall det vara en bänksiva i massivt trä, laminat eller komposit? Eller vill du hellre ta fram naturen i ditt kök och köpa en bänkskiva i granit, marmor eller skiffer? Vi var inne på en annan "Kökssajt" som handlade kök och hittade mer än 50 företag som sålde och tillverkade köksinredningar. Sen fanns det ytterligare ett 15-tal aktörer som bara sysslade med köksluckor där man behöll sina befintliga stommar. Marbodal, HTH, IKEA och Ballingslöv kände man ju till sedan tidigare men oj vilka fräcka grejer en del hade. Man säger ju att ett köksprojekt kan ta mellan 3 månader och 10 år och nu förstår vi varför. Nästa gång vi gick in på Kokstrender.se så hittade vi flera nya köksaktörer som hade jättefräcka kök och nya trender och då ville man ju självklart titta på detta. Vem är det föresten som bestämmer vilka trender som skall gälla inom Köksvärlden? Undrar vilka trender som gäller 2013?

 


Om man tycker att rött är en trevlig färg kan man ju göra slag i saken!

Köksinredningen ovan kommer från talienska Vismap och här har man, förutom en trevlig röd färg, även lagt ner mycket arbete på den rundadade designen.

En fräck och funktionell köksblandare ger ditt kök en extra liten piff i tillvaron!

Till ett fungerande och trivsamt kök hör vackra och funktionella möbler, högklassiga hushållsapparater samt fungerande tappställen med användarvänliga blandare. I dag väljs blandarna på samma grunder som de övriga möblerna i hemmet – enligt de egna intressena och så att du förstärker dina  värderingar.

Varför inte investera in en vedeldad köksspis?

Vedspisar är ekonomiska, säkra och eleganta. Mysfaktorn är enorm. Spisarna finns med bakugn och planslipad stålhäll. Standard med enklare handtag och utan vedvagns- och handduksstång.

Vill du veta hur vindarna blåser och samtidigt investera i helt unik konst?

Woodwinds är en serie av helt unika, exklusiva vindmätare där konst möter teknologi. Displayerna monteras på underbar drivved och displayen visar både vindriktning och vindhastighet och dessutom på ett sätt som är mycket avkoppande för dina ögon. Pris från 15 000 kr

Gröna äpplen!

Att ha en skål med fräscha gröna äpplen på köksbordet sätter ytterligare lite stil på ditt kök.
 

 

Team92 © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use