Att köpa ny kaffemaskin är inte det lättaste. På denna sida skall vi försöka att dela med oss av våra erfarenheter. Kanske kan just ni ha nytta av ett eller annat litet tips. Här kan du dessutom hitta tips på bra kaffemaskiner och espressobryggare.

 

KÖPA NY KAFFEMASKIN

Om man betänker hur viktig "kaffestunden" eller fikapausen är för de flesta av oss är det märkligt hur förhållandevis lite pengar som investeras i denna trevliga apparat. Vad är det för idé att köpa finaste kaffet och de bästa kaffefilter om man inte har en kaffebryggare av samma goda kvalité? I vårt kök har vi en Braun kombimaskin där vi kan göra både Kaffe Latte, Espresso och förstås vanligt "svennekaffe". Vi är hyfsat nöjda med vår maskin men har å andra sidan inte provat speciellt många andra. Kaffemaskinen tar ju en del plats i köket och det är därför viktigt att den ser bra ut och passar in i den övriga köksmiljön.

 

 

 


Mala kaffebönorna på egen hand...

..gör ju självjkart att du får ett otroligt mycket godare kaffe än om du köper det från mataffären.

Moccabryggare

En liten trevlig moccabryggare kan man ha med sig på resan eller på sin campingsemester.

Vill du veta hur vindarna blåser och samtidigt investera i helt unik konst?

Woodwinds är en serie av helt unika, exklusiva vindmätare där konst möter teknologi. Displayerna monteras på underbar drivved och displayen visar både vindriktning och vindhastighet och dessutom på ett sätt som är mycket avkoppande för dina ögon. Pris från 15 000 kr

Letar du efter en bra diskmaskin i prisklassen 3 000 - 7 000 kr?

 

Team92 © 2007 • Privacy Policy • Sitemap