EXKLUSIVA KÖK

De allra flesta av oss drömmer ibland om att kunna förnya och förändra vår ”Köksmiljö”. Vi läser om de senaste trenderna och suktar efter alla exklusiva kök och köksinredningar. Köket är ju en plats i hemmet som man tillbringar väldigt mycket tid i och det vore rimligt att tro att det är just därför som köpprocessen är så pass lång när det gäller just exklusiva kök. Nytt kök kanske man bara köper en eller två gånger i livet. Då är det ju extra viktigt att man finner leverantörer som har möjlighet, att på ett bra sätt, kunna visa på ett antal olika lösningar och som dessutom har kompetent och kunnig personal. Att köpa kök handlar till väldigt stor del om känsla och design. Det skall vara snyggt, trivsamt och dessutom ha alla de funktioner och finesser som man tidigare har saknat. Om du är beredd att investera mer än 500 000 får Ni medlemsskap i klubben "exklusiva kök". Någonstans vid en halv miljon går nog den magiska gränsen i dag. Men å andra sidan vad är exklusivt? Det måste väl ändå, till stor del, bero på betraktarens ögon och ekonomi?

HITTA DITT EXKLUSIVA KÖK

Att hitta exklusiva kök och exklusiva köksinredningar är inte det allra enklaste. Man vill ju helst inte ha samma fabrikat och stil på köket som sin granne. Min granne är ju föresten inte alls lika insatt i vare sig kökstrender eller vad det är som är lyxigt. På denna sida skall vi försöka att dela med oss av det senaste, det mest flärdfulla och lyxiga kök som våra köksaktörer kan producera.Vill du ha ett exklusivt kök som andas mycket lyx och som du inte behöver se hos din närmaste granne? Det finns ett 10-tal aktörer i Sverige som kan titulera sig som leverantörer av exklusiva kök.

Exklusivt innebär oftast att det är relativt höga belopp vilket är bra. Bra för att leverantören (säljaren) självklart får en skälig avans på affären och därmed kan avsätta väldigt mycket mera tid på dig som köpare, vilket borde innebära att man eliminerar risken att glömma bort någon detalj som påverkar helhetsintrycket av ditt nya köksprojekt. Försök att få din leverantör att ta ett helhetsansvar.

Om Ni själva skall stå för hantverkare eller vissa inköp är det lätt att något hamnar mellan stolarna och blir föremål för olustiga diskussioner om ansvarsfördelning och annat. Ha en realistisk tidsplan för ditt köksprojekt. Från första mötet med säljaren tills dess att dess att köket är helt färdigt bör man avsätta minst 6 månader.

 

 

 

Om man tycker att rött är en trevlig färg kan man ju göra slag i saken!

Köksinredningen ovan kommer från talienska Vismap och här har man, förutom en trevlig röd färg, även lagt ner mycket arbete på den rundadade designen.

En fräck och funktionell köksblandare ger ditt kök en extra liten piff i tillvaron!

Till ett fungerande och trivsamt kök hör vackra och funktionella möbler, högklassiga hushållsapparater samt fungerande tappställen med användarvänliga blandare. I dag väljs blandarna på samma grunder som de övriga möblerna i hemmet – enligt de egna intressena och så att du förstärker dina  värderingar.

Varför inte investera in en vedeldad köksspis?

Vedspisar är ekonomiska, säkra och eleganta. Mysfaktorn är enorm. Spisarna finns med bakugn och planslipad stålhäll. Standard med enklare handtag och utan vedvagns- och handduksstång.

Vill du veta hur vindarna blåser och samtidigt investera i helt unik konst?

Woodwinds

... är en serie av helt unika och exklusiva vindmätare där konst möter teknologi. Displayerna monteras på underbar drivved och displayen visar både vindriktning och vindhastighet och detta på ett sätt som är mycket avkoppande för dina ögon.

Gröna äpplen!

Att ha en skål med fräscha gröna äpplen på köksbordet sätter ytterligare lite stil på ditt kök.


Behöver Ni hjälp med upphandling av avancerade IT-tjänster?  www.spetskompetens.net 

 

Team92 © 2007 • Privacy Policy • Sitemap