Att köpa nytt kök är inte det lättaste. På denna sida skall vi försöka att dela med oss av våra erfarenheter. Kanske kan just ni ha nytta av ett eller annat litet tips. Här kan du dessutom hitta tips på bra kökssajter.

 

Måttbandet är en viktig detalj när Ni skall köpa nytt kök. Äpplet kan man ju äta medan man funderar på hur man skall finansiera köket.

De allra flesta av oss drömmer ibland om att kunna förnya och förändra vår ”Köksmiljö”. Köket är ju en plats i hemmet som man tillbringar väldigt mycket tid i och det vore rimligt att tro att det är just därför som köpprocessen är så pass lång när det gäller just Kök. Nytt kök kanske man bara köper en eller två gånger i livet. Då är det ju extra viktigt att man finner leverantörer som har möjlighet, att på ett bra sätt, kunna visa på ett antal olika lösningar och som dessutom har kompetent och kunnig personal. Att köpa kök handlar till väldigt stor del om känsla och design. Det skall vara snyggt, trivsamt och dessutom ha alla de funktioner och finesser som man tidigare har saknat.

KÖPA BLANDARE

Blandare, Köksbandare eller Kökskran. Vilket namn spelar mindre roll men däremot skall man noga jämföra de olika kökskranar som finns på marknaden och som alltid får man ungefär det som man betalar för... Designen på blandarna börjar att bli allt mer vågad och flera aktörer har gjort innovativa lösningar med en hel del elektronik. En sak som vi har registrerat är att vissa blandare väsnas väldigt mycket och nästan väcker grannen. Traditionellt har rörinstallatörerna varit väldigt konservativa och näst intill vägrat att installera blandare av annan typ än "Dalablandare". Kraven från inredningsföretag och många konsumenter har dock tvingat "rörkrökarna" att tänka om och kanske till och med tänka design. När man ändå är och river i VVS:en i köket är det bra om man ser till att allt funkar med en ny och modern diskmaskin. Numera kan man ju få 50% rabatt på hantverkaren genom ett nytt rotavdrag som har kommit.

 


Om man tycker att rött är en trevlig färg kan man ju göra slag i saken!

Köksinredningen ovan kommer från talienska Vismap och här har man, förutom en trevlig röd färg, även lagt ner mycket arbete på den rundadade designen.

En fräck och funktionell köksblandare ger ditt kök en extra liten piff i tillvaron!

Till ett fungerande och trivsamt kök hör vackra och funktionella möbler, högklassiga hushållsapparater samt fungerande tappställen med användarvänliga blandare. I dag väljs blandarna på samma grunder som de övriga möblerna i hemmet – enligt de egna intressena och så att du förstärker dina  värderingar.

Varför inte investera in en vedeldad köksspis?

Vedspisar är ekonomiska, säkra och eleganta. Mysfaktorn är enorm. Spisarna finns med bakugn och planslipad stålhäll. Standard med enklare handtag och utan vedvagns- och handduksstång.

Vill du veta hur vindarna blåser och samtidigt investera i helt unik konst?

Woodwinds är en serie av helt unika, exklusiva vindmätare där konst möter teknologi. Displayerna monteras på underbar drivved och displayen visar både vindriktning och vindhastighet och dessutom på ett sätt som är mycket avkoppande för dina ögon. Pris från 15 000 kr

Gröna äpplen!

Att ha en skål med fräscha gröna äpplen på köksbordet sätter ytterligare lite stil på ditt kök.
 

 

Team92 © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use