S

 


BACHO MINIMASTER

2008-12-17

Sitter du som jag i en villa som är byggd runt 1975-1985 och med ett integrerat ventilations-system typ Bacho Minimaster som sjunger på sista versen? Köksfläkten är inte bara ful, den väsnas dessutom rätt så mycket. Vreden på fläkten är urgängade och den är allmänt flottig och äcklig. Vår fläkt är till och med sprucken i plasten så vi har varit tvungna att tejpa detta. Vi köpte huset för sju år sedan och vi hade denna Bacho Minimaster som nummer ett på vår "att-göra-lista". Grattis! Nu har jag en lösning som jag skall testa och jag kommer att skriver om detta för Er andra. Det som är extra bra och i bland blir man rikligt belönd för sin saktfärdighet, är ju att man numera, sen den 8:e december 2008, får 50% rabatt på arbetskostnaden. När man skall byta ut sin Bacho Minimaster går det åt ett antal arbetstimmar! Systemet går att konvertera till nya grejer där du kommer att kunna få ut en helt fantastisk verkningsgrad...

2009-01-28

Pratade med firman som skall komma och göra jobbet, eller i alla fall berätta hur mycket det kommer att kosta. Man lovade att jag skulle få ett förslag på min mail innan jag gick och la mig vilket kanske kunde göra att jag sover lite bättre denna natt.

 

 


Om man tycker att rött är en trevlig färg kan man ju göra slag i saken!

Köksinredningen ovan kommer från talienska Vismap och här har man, förutom en trevlig röd färg, även lagt ner mycket arbete på den rundadade designen.

En fräck och funktionell köksblandare ger ditt kök en extra liten piff i tillvaron!

Till ett fungerande och trivsamt kök hör vackra och funktionella möbler, högklassiga hushållsapparater samt fungerande tappställen med användarvänliga blandare. I dag väljs blandarna på samma grunder som de övriga möblerna i hemmet – enligt de egna intressena och så att du förstärker dina  värderingar.

Varför inte investera in en vedeldad köksspis?

Vedspisar är ekonomiska, säkra och eleganta. Mysfaktorn är enorm. Spisarna finns med bakugn och planslipad stålhäll. Standard med enklare handtag och utan vedvagns- och handduksstång.

Vill du veta hur vindarna blåser och samtidigt investera i helt unik konst?

Woodwinds

... är en serie av helt unika och exklusiva vindmätare där konst möter teknologi. Displayerna monteras på underbar drivved och displayen visar både vindriktning och vindhastighet och detta på ett sätt som är mycket avkoppande för dina ögon.

Gröna äpplen!

Att ha en skål med fräscha gröna äpplen på köksbordet sätter ytterligare lite stil på ditt kök.


Behöver Ni hjälp med säljträning 

 

Team92 © 2007 • Privacy Policy • Sitemap